Thursday, July 19, 2012

EVERLYNN SKINCARE set (size besar)



produk EVERLYNN  saiz yang lebih besar. Selepas dah guna set trial dan yakin Sue mula tukar ke set yang lebih besar dan lagi save. Harga baru RM190 satu set semua ada kecuali Multiperfection cream (night cream)  ...so kena beli cream secara berasingan..tapi masih untung..  Tahan lebih lama.. produk size besar ni pun dijual secara loose item baru RM69.90 /setiap satu ...




Tuesday, July 17, 2012



EVERLYNN SKINCARE  trial set .  Sesuai untuk semua jenis kulit.. Masa mula-mula dulu Sue guna trial set ni. Okey.. biar Sue bagi tahu satu persatu  produk  yang  ada pada set ni


1)DEEP CLEANSING FOAM-
 Lepas mencuci muka jangan lupa Toner

 2)DEEP HYDRATION REFRESHING TONER
.Produk yang seterusnya

3)DAY SOLUTION
 Kegunaan diwaktu siang hari  selepas Toner

4)MULTIPERFECTION CREAM
Kegunaan diwaktu malam selepas Toner.

Empat produk ni adalah  produk asas bagi penjagaan kulit untuk setiap hari. Harganya memang berpatutan dan berbaloi.
Cuma:-
Retail Trial Set :RM125

FILOSOFI

Mula2 biar Sue bagi tahu filosofi Everlynn:Just baca je dibawah. he.. he.. copy terus

FILOSOFI

Philosofi Everlynn memberi fokus kepada kecantikan semulajadi dari dalam dan luar dengan menggunakan bahan-bahan seperti buah-buahan dan tumbuh-tumbuhan dari Negara Perancis yang mengandungi kandungan vitamin dan nutrient yang tinggi. Kombinasi ekstrak aktif Marine Collagen, Aloe Vera, Bearberry sebagai komposisi utama kepada produk EVERLYNN membantu mempercepatkan pemulihan kulit melalui percambahan sel yang effektif, memberi kelembapan dan perlindungan yang sempurna daripada masalah kekeringan kulit & kulit tampak lebih segar,bermaya, anjal, gebu dan masalah-masalah jeragat,jerawat, kulit kusam dapat diselesaikan dengan mudah
Formula yang dihasilkan telah diuji keberkesanannya dalam memberikan perlindungan dan memelihara kulit anda agar lebih jelita, muda dan berseri. Produk di bawah kawalan kilang ....."licensed with GMP Certificate by MOH since 2000 and the only manufacturer of skin care products conducted by experienced dermatologist and medical cosmetologist." Selamat & halal digunakan,serta telah diluluskan oleh KKM..Penjagaan kulit bermaksud menjaga kesihatan kulit anda tanpa perlu menutup cela dan garis-garis halus. Kesemua produk EVERLYNN boleh digunakan untuk semua jenis dan peringkat umur kulit. Kami yakin produk kami dapat membantu anda mendapatkan kulit yang sihat dan lebih berseri. tampak muda dan anda juga akan berasa lebih muda dalam masa 30 hari. Gunakanlah ia sepenuhnya selama 30 hari.


Salam perkenalan buat semua. Just nak kenalkan pada semua orang tentnag produk baru EVERLYNN SKINCARE.. Dah lama Sue cari produk skincare yang bersesuaian dengan kulit.. Namun semua kesannya sekejap saja.. Kemudian masalah datang balik.. Alhamdullillah setelah di perkenalkan oleh seorang sahabat..Sue nekad nak cuba setelah membaca beberapa testimoni dari orang ramai..segala masalah semua dapat di selesaikan. Hanya memakai dalam beberapa hari sahaja sudah nampak perbezaannya..SO dari hanya seorang pengguna Sue terus jadi dealer ....Ok tu serba sedikit macam mana Sue  kenal dan jatuh cinta pada  EVERLYNN SKINCARE  produk  .